Tony Persson

Head of Battery Production, Scania

Tony kommer att vara din expert i Masterclassen “Electrified heavy transports – Another step towards zero tail pipe emissions.”

I denna Masterclass kommer vi att prata om elektrifiering som en möjliggörare för smartare, säkrare och mer hållbara transporter. Upptäck utmaningarna, möjligheterna och de senaste innovationerna inom detta snabbt växande område, inklusive insikter från oss som arbetar med detta dagligen.

Hos Scania är vi dedikerade till att driva skiftet mot ett hållbart transportsystem. För oss är elektrifierade lösningar en väsentlig del av framtidens transporter. Det är ett teknikskifte som är nyckeln till att uppnå våra vetenskapsbaserade mål. Idag kan vi redan se ett rätt stort antal hybrid- eller helt elektriska bussar i våra städer, som transporterar människor, och elektriska lastbilar som transporterar varor på både korta och långa avstånd.

Faktum är att elektrifiering sker så snabbt att vi uppskattar att 10% av våra fordonsförsäljningar kommer att vara elektriska till 2025 – och en förbluffande 50% i slutet av detta decennium.

Om du är nyfiken på omvandlingen till elektrifierade transporter av människor och varor, missa inte detta!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart