Prisutdelning på A house
Stora Ingenjörspriset

Stockholm 16 november

Om prisceremonin

Vi avrundar året 2022 med att hylla våra nominerade finalister inom Stora Ingenjörsprisets olika kategorier, det bjuds på scenprogram och en rejäl fest!

Den 16 november hyllar vi enastående ingenjörer!

Mingel, prisutdelning och fest på A House i Stockholm

Efter en lång och tuff pandemi som vände livet upp och ned för oss alla och under ett par år gjorde Ingenjörsdagens turné runt Sverige omöjlig så har vi i år fått en efterlängtad revansch.

Ingenjörsåret 2022 närmar sig sitt slut och efter stopp i fyra städer där vi djupdykt i ingenjörskonsten, brottats med lokala och globala utmaningar och mött hundratals ingenjörer som brinner för problemlösning, innovation och samarbete så kan vi konstatera att världen må stå inför stora hot men om lösningen är upp till oss ingenjörer så är vi i goda händer.

Varför delar vi ut dessa priser?

Stora Ingenjörspriset instiftades för att hylla ingenjörer som outtröttligt arbetar för att lösa problem, stora som små, och göra världen till en lite bättre plats för oss alla. Syftet med priset är inte att objektivt utse vem som är bäst inom respektive kategori utan att hylla, pusha och lyfta en ingenjör eller ett team som gjort något enastående. Vi tror att ett pris och uppmuntran från ingenjörskollegor får oss alla att kämpa vidare även när det känns tufft. 

Hur går tävlingen till?

Under året har ni ingenjörer skickat in hundratals nomineringar där ni velat lyfta fram individer eller team som ni tycker förtjänar att hyllas för sitt arbete. Vår expertjury har sedan vridit och vänt på bidragen och utsett ett antal finalister utifrån vissa kriterium.

Kategorierna för Stora Ingenjörspriset 2022 är: Hållbarhet, Innovation, Inkludering, Ledarskap, Årets förebild och Årets student.

Nu den 16 november träffas vi för att se vilka som har vunnit Stora Ingenjörspriset och som förtjänar att hyllas lite extra! Kvällen går i glädjens tecken där vi samlas för att ha roligt, umgås och, om man vill, festa loss!

Juryn

I juryn för Stora Ingenjörspriset sitter följande personer

Information

Tid: 16 november 2022 kl. 16-21.30.
Plats: A house Uggelviksgatan 2A (Karta.)
Klädkod: Come as you are

Agenda

16:00 – Dörrarna öppnas och fördrink serveras
16:30 – Hej och välkomna från Ingenjörsdagen – Recap IJD 2022
16:40 – Finger food och mingel
17:30 – Låt festen börja!
18:30 – Prisutdelning av Stora Ingenjörspriset 2022
19:30 – Engineer Rave
21:30 – Slut

Huvudpartners till Stora Ingenjörspriset 2022

ijd_vf_619x207
Scania_680x224
TRV_680x224
Skanska_680x224
FM_680x224
Northvolt_680x224_IJD

Boka din plats

Det finns endast 100 biljetter tillgängliga. Först till kvarn!

Jag ger min tillåtelse för Linti Group att använda mina personliga uppgifter för att registrera mig för detta evenemang, skicka uppdateringar och information om detta evenemang, och informera mig om andra evenemang.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart