Masterclass & After Work

@ Jönköping 26/10

Fellowminds kontor i Jönköping

Välkommen på Masterclass & After Work

Häng med Ingenjörsdagen och vår samarbetspartner Fellowmind på ‘Masterclass & After Work’ – ett event vars syfte är att stärka Jönköpings ingenjörscommunity genom nätverkande, kunskap och inspiration! 

Avsluta dagen med en trevlig After Work hos Fellowmind i Jönköping tillsammans med andra ingenjörskollegor – samtidigt som du fördjupar dig i relevanta kunskapsområden.

Under kvällen kommer 3 st Fellowmind-experter att hålla i två stycken Masterclasses. Dessa 30 minuterspass är designade för att ge värdefulla insikter, ny kunskap och leda till diskussion.

Vi bjuder på mingelmat och dryck.

Antalet platser är begränsat till 30 st – missa inte denna möjlighet att utveckla dig själv och Jönköpings ingenjörscommunity.

Agenda
17:00 – Välkommen till ‘Masterclass & After Work’ 
17:30 – Masterclass #1 – Integrera mera – Möjliggörare för digitalisering
18:15 – Masterclass #2 – Varför BI? – så fattar du datadrivna beslut
19:00 – Tack för idag!

Var: Fellowminds kontor, Brunnsgatan 11, 553 17 Jönköping

I samarbete med

Möt experterna

Vi kan stolt presentera följande sex Masterclasses:

MASTERCLASS #1

Integrera mera – Möjliggörare för digitalisering

Arvid Josefsson

Lösningsarkitekt, Fellowmind

Data är nu hårdvaluta, och ofta en viktig del i digitalisering. Att tillgängliggöra informationen i olika kanaler är också en viktig del, inte minst för att kunna erbjuda bra tjänster och lösningar till slutanvändarna. Dagens användare är vana vid att alltid ha tillgång till information på det sätt som passar dem för den aktuella situationen.

Att få koll på integrationer och kopplingar mellan system är en viktig del av dagens IT-lösningar. I den här masterclassen tittar vi närmare på hur integrationsplattform kan bidra till en bra IT-arkitektur som både är lätt att överblicka, och går snabbare att förändra i takt med att verksamheten och kraven gör det.

Utlovade learnings från denna Masterclass:
Du kommer lära dig mer om hur man kan designa och bygga, och se exempel på, integrationsplattformar i en modern systemarkitektur.

Målgrupp:
För dig som jobbar i IT-branschen. För dig som är nyfiken på hur integration mellan IT-system är en viktig möjliggörare för digitalisering. För dig som är nyfiken på hur man kan bygga integrationsplattformar.

Språk:
Svenska

Längd på Masterclass:
30 minuter

MASTERCLASS #2

Varför BI? – så fattar du datadrivna beslut

Peter Johansson

BI-utvecklare, Fellowmind

Sofia Karlsson

BI-arkitekt, Fellowmind

Är du i början av din resa mot att ta fram en BI-lösning? Eller vill du få inspiration om hur du effektivt kan presentera data? I vår Masterclass kommer vi att ta en närmare titt på vad BI innebär och hur det skiljer sig från Power BI. Dessutom kommer vi att undersöka hur du kan säkerställa hög kvalitet i beslutsfattandet genom att använda datadriven analys.

Utlovade learnings från denna Masterclass:
Vi reder ut frågorna: vad innebär Business Intelligence (BI), egentligen? Hur använder du data för att generera värdefulla insikter och hur designar du egna Power BI-rapporter för olika målgrupper?

Målgrupp:
Denna Masterclass vänder sig till dig som är intresserad av att fördjupa din kunskap om BI och som är nyfiken på att använda data på ett smart sätt för att driva verksamheten framåt. Den är extra intressant för dig som är inköpare, säljare, chefer m.m.

Språk:
Svenska

Längd på Masterclass:
30 minuter

MASTERCLASS #3

Norrbotniabanan, en naturlig del av den industriella utvecklingen i norra Sverige!

Per Vedin
Chef för enhet Projektstyrning i program Norrbotniabanan Trafikverket
För mer än 100 år sedan gick startskottet för dagens industriella utveckling i norra Sverige! Vad var det som hände då och hur gick det till? Förutsättningarna skapades av pålitliga yrkesarbetare, engagerade ingenjörer och genom beslut av modiga politiker. Per berättar om att vara civilingenjör på statliga myndigheter med möjligheten att utforma framtiden.

Tillsammans bygger vi Norrbotniabanan mellan Umeå och Luleå – En järnväg för snabbare, säkrare och mer miljövänliga resor och transporter!

Utlovade learnings från denna Masterclass:
Lorem ipsum dolor sit amet conseceuteur amit dar sam.

Målgrupp:
du som jobbar med X och är intresserad av Y

Språk:
Svenska
MASTERCLASS #4

Drönare som en del av framtidens hållbara transportsätt

TBA

TBA
Skanska

Mer information inom kort.
MASTERCLASS #5

How Computer Vision enables smarter solutions for production units

Scania Luleå & Smart Factory Lab Team

Watch in real-time how Scania utilizes Computer vision to enhance collaborations between different production sites. We will show you real world applications that Scania Luleå are working on and provide insights on how to best utilize AI/ML in large-scale productions. 

Utlovade learnings från denna Masterclass:
We will give you a better understanding on Computer vision and how to leverage technology in large scale production.

Målgrupp:
du som jobbar med X och är intresserad av Y

Språk:
Engelska

MASTERCLASS #6

TBA

TBA

TBA
Fellowmind

Mer information inom kort.

Anmäl dig nu!

* indicates required

    What type of engineer are you?:

    What's your seniority level:    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart