Spela videoklipp

Vinnare

Vinnare av Stora Ingenjörspriset i Ledarskap 2021 tilldelas Karin Hagren!

“Det känns jättestort att vinna! Jag brinner för ledarskap och har gjort det i hela mitt yrkesliv, så det känns fantastiskt att bli nominerad av mina medarbetare och sedan vinna, det känns helt grymt! Det är genom ledarskap man får saker att hända och det handlar om att få alla att vilja vara med och lyckas tillsammans”, säger Karin om att motta priset.

Juryns motivering
Mottagaren av priset utövar ett ledarskap som visar vägen och möjligheter och är utforskande och sökande istället för dikterande och styrande. Vinnaren är en nyfiken ledare med stor erfarenhet av arbete i internationell kontext. Hon är både strukturerad och pragmatisk samtidigt som hon är en kulturbärare av rang. Vinnaren har skapat en miljö för aktivt lärande och visar stor öppenhet för förändring. Hon leder geografiskt utspridda personer och team, drar dagligen nytta av sin ingenjörsbakgrund och har fokus inställt på det agila arbetssättet.

I juryn
Pernilla Ramslöv – Vd, Nox Consulting
Petronella Posti – SVP Data Sweden, Solita
Tim Bräck – Vd, Linti Group
Helena Torhage – Head of Communications, Linti Group

Priset presenteras av Solita.

Finalister

Dan WeslienScania Group

Karin HagrenKing

Projektledningen hos beställaren för projekt Getingmidjan

Per KinellNCC

Jessica DahlkvistNorthvolt

Varför?

Genom ett bra och lyhört ledarskap kan man få individer och team att prestera och kreera mer än vad de själva förväntat sig. Ett gott ledarskap skapar trygghet och jämlikhet i gruppen och får gruppmedlemmarna att må bra och växa. 

Vem?

Vinnaren av Stora Ingenjörspriset i Ledarskap är en ingenjörsindivid som under året åstadkommit stora skillnader genom sitt goda ledarskap och sin förmåga att lyssna till och guida sina medarbetare. Resultaten är synliga i teamet och vinnaren är en uppskattad ledare med hjärtat på rätt plats. 

Juryn

I juryn för Stora Ingenjörspriset i Ledarskap sitter följande personer

Pernilla Ramslöv

Petronella Posti

Tim Bräck

Helena Torhage

Nominera

Fyll i nedan för att nominera en person. Vi behöver dina uppgifter för möjligheten att komplettera nomineringen. Sista dag för att nominera är 10e mars.

    Välj kategori:

    För att kunna verifiera nomineringen ber vi om en referens som vi kan ta kontakt med för vidare dialog.


    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart